Bestellen


Wij kunnen geen bestellingen leveren van 21 t/m 31 mei. Wilt u voor die periode toch iets lekkers? Dan kunt u dit van tevoren bij ons ophalen en bevroren bewaren tot het gewenste moment.


1. Wat kan ik bestellen?

 

Vast assortiment

Wij doen ons best om te zorgen dat alle producten van ons vaste assortiment voorradig zijn.

Wilt u echter zeker zijn dat er genoeg lekkernijen aanwezig zijn of wilt u een grote hoeveelheid bestellen, dan raden wij u aan om ons van tevoren te mailen om een bestelling te plaatsen.

 

Taarten

Naast ons vaste assortiment maken wij taarten voor alle soorten feestelijke gelegenheden! 


Bekijk hieronder ons aanbod aan taarten en mogelijkheden voor personalisaties en thema taarten.


Diëetwensen

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van iets lekkers, bieden wij een zo breed mogelijk assortiment aan zonder gluten, suiker, lactose, noten en eieren.

Bovendien zijn onze taarten glutenvrij te bestellen.

Ontdek hieronder ons aanbod!


2. Hoe werkt het?

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om uw bestelling uiterlijk een week van tevoren bij ons te plaatsen via onderstaande bestelformulier, of rechtstreeks via dwingelerbakhuisje@gmail.com.

Mocht u minder dan een week van tevoren bestellen, kunnen wij niet garanderen dat wij uw bestelling kunnen aannemen, maar vaak is er nog genoeg mogelijk! Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Wanneer uw bestelling is bevestigd, spreekt u een moment van ophalen met ons af en vervolgens sturen wij u een betaalverzoek. Zodra de betaling is voldaan, kunnen wij uw bestelling in productie nemen.


3. ...en dan: bestellen!


Algemene voorwaarden

U vindt hier de algemene voorwaarden terug omtrent bestellingen.

> Algemene voorwaarden.pdf


Maak jouw eigen website met JouwWeb